Smartlog v3 » -Faustos- » Hjertets svimlende flugt
Opret egen blog | Næste blog »

-Faustos-

Kærlighedens ansigter

Hjertets svimlende flugt

5. Mar 2009 22:49, Fausto Del Toro

Fausto skriver til sin Roma: 

Kære Roma.
Det blev en lang dag. Gik en tur her efter mit sidste møde. Foråret er kommet. Solen stod mod vandspejlet. Strandskader og terner spadserede i vandkanten eller flugtede solens genskin i et skrigende dyk. Hastigt opad igen. Ren parade.
Gik med solen i øjnene ( hvorfor fanden har jeg købt dyre solbriller, hvis de ligger hjemme )træt, nærmest udkørt. Tænkte på hvor håbløs jeg var overfor dig i morges. Udleverende enhver krog i min sjæl. Undskylder mig med, hvor træt jeg er. Håber på søvnen mildner mig i nat. Har taget mig i nakken i dag efterfølgende. Kan jo godt forstå din usikkerhed. Du skal ikke følge mit brændende hjerte i en svimmel flugt over ukendt land. Du er med et fantastisk frø i din mave. Du skal være lykkelig. Du skal leve sikkert. Stille og roligt. Har taget mig i nakken. Er ikke grådkvalt lige nu. Men for alligevel næsten åndenød over, hvor lang tid, der til jeg skal se dig igen.
Sad på bænken. Solen slog smut over vandet. Lukkede øjnene. Så dig igen nøgen, på siden, bagfra. Jeg er inde i dig. Ikke hurtigt. Ikke langsomt. Min hånd på din hofte. Begge dine hænder bagover på min hånd. Dit hår slået ud. Våd. Våd. Har fortalt dig. Henført. Kan ikke slippe billedet fra Skanderborg. Roma i hele min krop og i min sjæl. Værende sammen. Jeg er så lykkelig over, at du er der.
jeg er udkørt, Roma. Så bær lidt over med mig. Prøver at tage mig i nakken. Holder vejret, når jeg ser billeder af tabet. Holder vejret til smerten går i kvalme. Men du er min Roma, så jeg tilgiver nok det meste. Jeg elsker dig, og vil at du  skal være lykkelig. Solen slår smut over vandet. Og jeg kysser dine blå øjne. Og jeg kysser din mund. Og ser dine hænder på min hånd. Hold da op, hvor kan det være godt.
Din
Fausto

fausto.del.toro@gmail.com Ophavsret på indlæg.

Fausto Del Toro
Fausto Del Toro

Tiden går

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Hvem besøger her?