Smartlog v3 » -Faustos- » Kærlighed V
Opret egen blog | Næste blog »

-Faustos-

Kærlighedens ansigter

Kærlighed V

30. Mar 2009 08:56, Fausto Del Toro

Jeg vidste jo, at hun kom til byen. Derfor blev jeg ikke overrasket, da hun steg ned på perronen, og at jeg kunne kende hende her 12 år efter. Toget kom fra København. Hun havde en rejsetaske. Jeg ventede på et andet tog. På vej hjem fra arbejde.
 Hun var høj, som jeg huskede hende. Pelshue. Sådan en russer en med rød stjerne. Hun stod et øjeblik og så sig omkring.
 Jeg var kommet tættere på. Fik øjenkontakt og spurgte, om hun ikke var S....? Hun smilede og virkede ikke overrasket, da hun spurgte, om jeg ikke var Fausto. Det blev jeg heller ikke overrasket over, selvom hun ikke, som jeg af hende, havde set billeder af mig siden sidst.
Hun var blevet ældre. Hendes træk blevet tydeligere og markante. Øjnene så på mig med smil og ro. Hun var sikker på sig selv og verden. Hun spurgte, om jeg var på vej. Det var jeg jo, men ville gerne et eller andet. Jeg skævede til stationsuret, måske tolkede hun det som utålmodighed. Men så spurgte hun, om jeg ikke kunne komme i aften til forestillingen, så ville hun lægge en billet ved indgangen. Vi kunne spise bagefter og snakke.
Mit tog kom, og jeg råbte til hende, at det ville jeg gerne. Jeg skulle nok komme. Folk myldrede ud og ind. Kaos kastede mit hoved rundt, men fik et glimt af hendes ranke ryg på vej op ad trapperne med rejsetaken, den korte pelsfrakke og hendes lange ben.
En billet til om aftenen, jeg havde et par problemer, der skulle løses.
(fortsættes)

fausto.del.toro@gmail.com Ophavsret på indlæg.

Fausto Del Toro
Fausto Del Toro

Tiden går

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Hvem besøger her?