Smartlog v3 » -Faustos- » Livstone
Opret egen blog | Næste blog »

-Faustos-

Kærlighedens ansigter

Livstone

24. Feb 2009 15:50, Fausto Del Toro

Gårdsdagens sne er væk. Helt væk. Og alle sporene i haven, solsortens, kattens og mine, er væk, som havde de aldrig eksisteret eller havde haft mening.

Det er mørkt nu. Snarere sort udenfor og dunkelt herinde, hvor jeg afsøger erindringens fjerne kroge og kigger mig over skulderen for at se, hvor jeg er endt og hvorfor. For jeg havde ikke en intention, om at ende lige her heller ikke en modvilje, men en forundring over, at det er lige her. Nu.

Hvilken mening har bragt mig her. Ofte tillægger jeg tilfældigheder parret med drift og tilbøjelighed. For et stykke tid siden faldt det mig ind, at min genetiske arvemasse kombineret med den tidlige opvækst har givet mig lige min specielle livstone. Som alle andre deres. Det filter som jeg ser og forstår verden igennem, og den præference som giver bestemte tanker og handlinger, trigget selvfølgelig af tilfældighedernes spil.

Sporene ender her. Lige her. Ikke som tilfældighed, men som en magnet har trukket i den her retning. Koordinatet passer. Plus/minus et eller andet. Skal vi sige 20 %?

Selvom sneen og sporene er væk og erindringer vage og hukommelsens billeder støvede og grovkornede, kan måske ikke en gang huske, at de er taget. Men alle spor ender ca. her. Her hvor jeg er nu. Kan ikke gemme mig eller undskylde. Alle fodspor, alle billeder. Alle synlige og usynlige spor har mening, for de ender her. Ikke en højere mening, som Guds hensigt eller skæbnens uafvendelige komme, men en mening, hvor magneten har trukket i hver eneste tanke og handling på en vej, der ikke er asfalteret, men vidstrakt bred. Som tegnede sig, da min mor gjorde som min mormor og min oldemor igen. Livstonen farver vejen, vi går.

Og den kommer her forbi, hvor det er sort udenfor og sneen væk, men smukt og Cat Powers synger: You’re supposed to have an answer, you are supposed to have living proof


fausto.del.toro@gmail.com Ophavsret på indlæg.

Fausto Del Toro
Fausto Del Toro

Tiden går

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Hvem besøger her?